S.

You wasted your times
On my heart

You´re gone
Come back
I need you,to need me

Lights black
Stay clean

If Cupid´s got a gun, then he´s shootin`



Back home again. Thanks P.


Ily. ?
Ciao

S.

Targretin som innehåller bexaroten och används vid cancer.

S.

Bet on the past
Everybody´s so afraid to be last





Everything stays the same, if you don't change it

S.

Skinny

Skinny
skinny


Pale
Yes,i love the way you make me lika charity

Skinny

Pale



Skinny love.

S.

Sitter och läser om fisting på Jerrys logg. Nyströmska esteter är smått bisarra,då vi konstant skämtar om fritzl,fisting,våltäckter,och andra bisarra saker. Jag tror man måste ha lite  humor i hemska saker för att göra dem lättare att leva med..?

Jag har fått upp en kärlek för politik,Love it. Vet inte hur många diskutioner jag gått med i den senaste tiden. Specielt diskutioner om PP och Sverigedemokraterna. Men annat också.

Lilla S är söt.Yes

S.

I've got mace, pepper-spray
And some shoes that runs faster than a rapist rapes
             What I need is chemical castrations, hope and godspeed





S.

Vaknade,kollade lite snett på mitt stafli och insåg att jag inte har en ända duk att måla på,ingen olje färg heller för den delen. Blev smått deprimerad så gick in till huset, tog en kopp cappucino och mådde genast underbart.

Nu ska M och jag gå en promenad i skogen. Kanske hittar vi älvor och troll. Who knows.



Vill ha peace och lite kärlek.

S.

Vaknade,kollade lite snett på mitt stafli och insåg att jag inte har en ända duk att måla på,ingen olje färg heller för den delen. Blev smått deprimerad så gick in till huset, tog en kopp cappucino och mådde genast underbart.

Nu ska M och jag gå en promenad i skogen. Kanske hittar vi älvor och troll. Who knows.



Vill ha peace och lite kärlek.

S.

Nätter är mitt nya tidsfördriv. Min kärlek.

Jag älskar min bleka hy,och mitt ruffsiga hår, mina smala armar och mina fingrar som flyter över pappret med den mörka pennan. Mina tankar som sprider sig och skapar ord. Patetiska ord, som får tårarna att rinna över de bleka kinderna och sedan falla på det då redan klara verk jag skapat. Ett verk jag skapat från hjärtat, ett verk som finner känslor,förklarar ord.

Nu ska Lilla S. fortsätta vara den hon var. Bort.

Det kräver en lag. Låt mig få bevisa.Låt mig ta steget.


S.

You´re looking for me 

But it´s not what you seek.

I´ve got twisted personality
You take my breath away,let me in.

Take me

You´re looking, but there´s nothing there



you´re not giving
i´m the school girl.
 You´re dream.




S.


S.

Delar ut dödsstraff till alla er som går med i grupper med extremt långa namn på facebook....



Tillbringat kvällen i smedby gård med Killarna...Nu väntar peace and love och skogsröjet, Härligt.


S.

Sola     Sola

Sola                                 Sola



Sola  

S.

You danced
Oh,what a dance
I don´t have the time,still sick. Still not there.
i´m walking between the line
Would you miss me?
Can you play?





S.

Poke me.
You still don´t get it.

The night was so long                      Jag gillar dig, kanske? gör jag? jag vet inte. Vet du?
The day even longer
Lay down for a while
recollect



S.

Tillbringat min plugg tid med att ändra alla inlägg till S. Nödvändigt? nej, varför? vet ej. vad är det för fel på dig? vet ej.
Nationellt imorgonbitti. Taggad? nej.
Varför skriver du frågor till dig själv? Vet ej.
Vem saknar du? Mannen med tvekan.
Varför? För han får mig att le. Vad ska du göra nu? nej?

Vill härifrån.

S

Nu ligger jag hemma igen, skönt. Även om det var trevligt att träffa Robin, det var länge sen,senast. Chuck

S

The doctor came in the morning, she held my hand
And asked: "Was it worth it? Could it be worse than this?"
Please recall, give me a hint, anything will do
If this was the last time now you should tell us what to do

I was afraid, I guess, now I can't think no more
I was so concentrated on keeping things together
I've learned to focus on I didn't want to disappoint
Now where is everybody is it still light outside?

S

  • Historia uppsats check
  • Engelska uppgift check
  • Samhällsfrågor check
  • Naturkunskapsfrågor check
Nu har jag bara elva saker till att göra innan nästa vecka. Två essäer, två prov, två frågeställningar, en photoshopbild,en svartvit skräckbild, webbdesignen och lite annat. Det är enormt mycket nu de sista veckorna i skolan,och jag som redan är stresskänslig känner av det väldigt lätt, men det ska säkerligen gå bra! Idag ska jag jobba klart med några rättningar och frågor, sen hade jag  tänkt sova den här natten som omväxling kanske? Hoppas jag kan det,för jag  behöver vila upp. Kan inte leva på kaffe för att hålla mig pigg i flera dygn. Slutade tidigt  idag så satte mig och solade på altanen i shorts och linne. Vill bli brun!

/Lilla S


S

Följ min blogg med bloglovin

S

Nu när jag laddat upp några utav bilderna jag scannade in tänkte jag avsluta min uppsatts om indianer, sen bara ta det lungt,för jag orkar inte plugga mer idag. har pluggat och stressat i två veckor nu.
Hoppas ni gillade någon utav skisserna. Jag är inte fullt nöjd med alla (väldigt  få), och en del skisser blev väldigt fel i scannern, det blevväldigt skarpa linjer på vissa skisser som är väldigt ljusa och det gör att det kan se väldigt konstigt ut.

/Lilla S

S

Tvillingarna",fängslad i tiden" Personligen en utav mina favoriter, kanske pågrund av min besatt het och "hatförälskelsen" i klockor.

S


S


S


S


S


S


S


S


S


S

Pinuppa i blyerts!

S

Jag är arg.

S


Fåglar i kinesiskt bläck

S

Avskissad växt här hemma i både ljusa blyertsnyanser till inslag av lite kolpenna.

S




Lunne fågel skissad i blyerts och sedan målad med kinesiskt bläck och vatten!

S

Underbara regn. Idag har det varit en bra dag, blivit av med nationella i engelska, fått veta vad jag ska göra innan lovet,scannat in skisser (som kommer straxt), och till slut, sprungit ut i regnet med Sandra, när det regnade som mest. Både hon och jag älskar regn, så vi sprang till baksidan av skolan och bara njöt. Sedan stod det någon från trean och filmade inifrån ( jag antar att andra klasser som inte är estet tycker vi är smått knäppa).
Men nu tänkte jag lägga upp lite skisser jag scannat in! Både gammla och nya bilder! Tar det i ett nytt inlägg.

/ Lilla S

S

Jag är förälskad,som alltid när det gäller indianernas tänke sätt!

Äldre Hopi-Indianer Talar - från "Jakten på Undergångsmyten"

Inläggav Mathias » mån 21 sep 2009, 09:13

Här kommer en mycket sevärd film om äldre som pratar om vår nuvarande situation.


Översättning:
"Tiden utvecklas och kommer till en punkt där den förnyas igen. Först är det en reningstid, sen kommer en förnyelsetid. Nu är vi mycket nära den tiden.

Vi fick veta att vi skulle få se Amerika komma och gå. Och på sätt och vis håller Amerika på att dö. Inifrån. För folk har glömt hur man ska leva på jorden.

Allt är på väg mot en punkt där profetior och människans oförmåga att leva på jorden på ett andligt sätt kommer till en korsväg med stora problem. Vi, hopifolket, tror att om ni inte är andligt förenade med jorden och förstår vad det innebär att leva ett andligt liv på jorden kommer ni troligen inte klara er.

När Columbus kom satte det igång det som vi kallar "första världskriget". Det var det egentliga första världskriget när Columbus kom. För med honom kom alla från Europa. I slutet av andra världskriget var vi bara 800 000 i Amerika. Från 60 miljoner till 800 000. Vi var nästan utrotade här i Amerika.

Allt är andligt. Allt har en ande. Allt är oss givet av skaparen, den enda. Några kallar honom Gud, andra kallar honom Buddha eller Allah, eller andra namn. Vi kallar honom Konkachila, farfar.

Vi är här på jorden i bara några få vintrar, sen går vi till andevärlden. Andevärlden är mer verklig än de flesta av oss tror. Andevärlden är allt.

Över 95% av vår kropp består av vatten. För att hålla sig frisk måste man dricka rent vatten. När Européerna kom hit, Columbus, kunde vi dricka ur alla floder. Om Européerna hade levt på vårt sätt hade vi druckit vårt vatten än i dag. För vattnet är heligt, och luften är helig.

Vår DNA är densamma som trädets. Trädet andas in det som vi andas ut. När trädet andas ut, utnyttjar vi det som det andas ut. Vi har ett gemensamt öde med trädet. Vi kommer alla från jorden. När jorden, vattnet och atmosfären är fördärvade kommer det att framkalla en reaktion. Moder jord reagerar. Enligt hopiprofetiorna ska stormar och översvämningar öka.

För mig är det inte negativt att veta att det ska bli stora förändringar. Det är inte negativt, det är utveckling. När man ser det som utveckling, är det tid. Inget förblir detsamma.

Berättarröst:
Sedan Darwin skrev sitt berömda verk om arternas uppkomst har vetenskapen varit övertygad om att människan härstammar från aporna.


Vi säger alltid: det kanske är er stamfader, men inte vår. Han är en släkting, ingen stamfader.

Ni bör lära er att plantera saker, det är den första förbindelselänken. Ni bör behandla allt som ande, inse att vi alla är en enda familj.

Det finns inget slut. Precis som livet. Livet tar aldrig slut."

http://www.2012forum.se


S

Sitter och skriver en uppsatts om Hopi indianer/indianer i allmänhet, och eftersom jag alltid har varit så enormt farcinerad av Indianernas olika stammar,religion och deras närhet och kärlek till naturen. Jag är förälskad i Hopiindianernas tro till naturen och till deras skapare. Lägger upp en video om en äldre Hopi indian som pratar om dåtid,framtid och nutid,tron och tillhörigheten människan har till naturen och hur vi borde uppskatta den för att överleva.


S

Nu är jag hemma i stan och väntar på att få åka ut till min stuga! Tog en snabbis till stan och handlade tunna strumpbyxor och vita stay up. Är så enormt stressad nu, med allt som ska göras så blir helt förvirrad och är trött konstant. Har mått illa sen i söndags desutom, inte roligt alls.
Jätte lång och jobbig dag i skolan till råga på allt. Har mått dåligt, men får inte bli sjuk, med tanke på hur mycket jag varit sjuk och hur mycket jag/vi har att göra nu.
Förhoppningsvis blir morgondagen lugnare och jag ska göra klart det sista på webbdesignen också. Nu har jag engelska nationella speaking klar och naturkunskapsprovet klart. Det var det värsta. Nu är det bara någon uppsatts, två essäer och en hel del frågeställningar och redovisningar *suck*
Hoppas på att söt Jessica har lust att börja träningssimma med mig. Så tråkigt ensam eller med mor, när jag inte träningssimmar (som jag börjat göra tre eller fura gånger i veckan) så ska jag gå eller springa med Melker! eller ensam. Vill få upp min kondition! och min självkänsla som fallit med konditionen. Rida? Ja kanske det, jag vill så gärna, men det är tiden som är det största problemet nu när skolan kräver så mycket tid. Ska bli skönt med tvåan och trean som är mer slappa och mer estetiska ämnen.
Puss på er

/Lilla S

S

Sitter i skolan och har min sista lektion för idag! Samhäll, gillar poltik och är jätte intresserad, men har inte alls lust att börja med en ny uppgift nu när jag har så mycket annat att göra innan lovet. Uppsattser,essäer,frågeställningar,och en massa annat. Just nu vill jag bara hem och göra klart allt detta så jag slipper det. Tur att det snart är slut! Synd med dåligt väder, men spelar ingen roll när jag ändå måste tillbringa dagen/kvällen och natten vid datorn. Däremot väldigt intressant att skriva om vad olika partier säger om miljöfrågorna och sedan jämföra det med handling och olika diskutioner kring detta inom partierna. Lite intressant att dem inte alltid är på samma sida som vad deras parti står för i vissa fall..

Jag funderar på varför jag har så mycket läsare på bloggen när jag bara skriver om väldigt ointressanta saker och om min vardag? Vad är det för intressant med det? Men ska inte klaga, jag antar att det är meningen att få läsare på bloggen och inte klaga på att jag har många. Ska kanske försöka skriva om lite mer intressanta ämnen, men just mi har jag ingen tid och heller ingen lust att fixa till designen på bloggen heller. Det kommer när det kommer helt enkelt.

/ Lilla S

S

Sitter och lyssnar på Lars winnerbäck och Fever Ray en salig blanding helt enkelt. Läser dikter,får insperation,gråter och kikar på mitt tomma stafli. Jag är patetisk. Patetisk,och underbar.Patetisk och rädd. Patetisk och ledsen...
Det värker och jag vill åka bort. Vill åka till en stuga någonstans långt borta utan teknologi,där jag kan slappna av. Någonstans där tiden inte finns. Där klockorna stannat. Vill sluta rita klockor,vill sluta vara så fängslad och fast. Mina ur slår inte tider längre, de slår ord. Patetiska ord som formar sig med klockans runda form och avslutas med en punkt. En stor punk eller två. Jag vet inte längre hur jag ska tolka mig själv,vet inte hur jag ska tolka mina bilder. Vart är det jag vill komma..

//Lilla S

S

Äntligen har jag fått hem laptopen till landet! Har väntat på att kunna plugga nu sen jag kom hem från skolan. Vill bli klar med allt så jag slipper det i helgen och senare. Medans jag väntat satte jag upp stafliet efter mycket om och men om hur jag skulle gå till väga,och mycket svordommar, nu står den åtminstonde upp, vet dock inte om den ska se ut såhär, men ser helt okej ut. Andreas kom också över en stund, så vi satt i vårsolen utanför min stuga och prata om allt möjligt. Blir troligen stan i veckan och fönstershoppa lite! Vilken tur att man har en kusin som är helt fantastiskt underbar,och som ställer upp i alla lägen.
Ska försöka tvinga med Jessica till att träningssimma med mig hedan efter. Vill göra något,och med simmning tränar man hela kroppen och det är nyttigt.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, och sen bara ta det lungt.

//Lilla S

S

Upptäckte att jag fortfarande inte ändrat språk på mobilen. Dock lite skumt att allt står på svenska förutom dagar och månader. Blir så irriterad över android mobilen som går sönder stup i kvarten. Däremot väldigt skönt att ha tangenter på mobilen, och inte tangenter i mobilen ( även fast jag har det med,lite onödigt...)
Tänkte försöka plugga klart med allt som ska lämnas in imorgon. Har en hel hög, men ingen jag orkar jobba klart med. Måste ta mig samman, så jag inte slipper stressa i sista minuten (som jag redan gör med vissa arbeten)
Ska bli riktigt häligt med sommarlov snart. Bara tre hela skolveckor kvar, sen är det slut,och då måste jag börja med skissandet på allvar. Har mycket ideér och en beställning att göra! 


// Lilla S

S

"I'm naked
I'm numb
I'm stupid
I'm staying
And if Cupid's got a gun, then he's shootin'

Lights black
Heads bang
You're my drug
We live it
Real love, I'll give it"

Citerar min fredagkväll...

Nu sitter jag här med Migrän och dunkar musik så jag slipper tänka.
Trött på mig själv,fast nej det är jag inte.








S

Nu åker Lilla S till Robin och tillbringar kvällen med film! Sålänge får ni lyssna på David Ford som jag fick rekomenderad av Sebastian Tegnér idag, så underbart bra! Ryser av att lyssna.
Hejdå alla vänner..och Oscar Melin. Dina dikter är underbara!<3


S

Vad finns det att älska? Vad är det med lycka som gör mig så rädd..
Har så underbara vänner som finns där för mig när jag behöver dem, men varför känns det så ensamt. Så kallt.
Pratade med Rubin om äldre männsikor, deras åsikter och funderingar kring livet och framtiden. Skillnaden mellan då värld och nu världen. Hur trevligt och intressant det är med äldre och hur sjukt vi lever. Världen är snart blott en illusion,snart en scen som gömmer sanningen med ljus och teknologi.
Världen har förändrats så enormt en senare tid. Nu är det vapen,våld,våldtäckter,teknologi som bara växer mer och mer. Små barn som är ute till ett på kvällarna och föräldrar som slutat engagera sig. Männsikor som bara accepterar tiden som den kommer. Som accepterar den nya livsstilen, och dess baksidor. Om jag kunde,skulle jag rymma.Rymma till en stuga någonstans bortom allt. Bortom omvärlden och teknologin. Någonstans där jag kan vara ensam, leva livet som det kommer,utan stress och saker att leva up till. Bara vara,bara leva. Låta tiden rinna utan klockan som slår och minuter som tickar.



S


S

Jag har trampat utan att komma en meter, men nu står jag här. Lite längre bort,lite längre upp och lite lyckligare. Saknar kärlek, närheten och tilliten, men den kommer. Jag har mig själv. Jag är min bästa vän och min tröst,min sorg. Jag är mig själv, och med det hoppas jag få någon att dela livet med. För en stund,för en kväll. Du gör mig lycklig. Låt mig få vara lycklig för den stund,för någon minut tills jag rammlar tillbaka till verkligheten, till sorgen. Du ger ett leende på mina läppar. endå tvekar jag. Varför tvekar jag? Jag är rädd för kärlek. Jag är rädd för dig. Jag är rädd för mig själv.


Lilla S

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0